24+ Vloerverwarming Duurder Dan Radiatoren

24+ Vloerverwarming Duurder Dan Radiatoren. Vloerverwarming is volgens mij duurder dan radiatoren, dit hangt natuurlijk af van het type radiator waarme je vergelijkt tegenwoordig kan men hiier ook ver in gaan. Helaas is het niet heel gemakkelijk om in een bestaand huis.

Radiator Of Vloerverwarming Radson Geeft Tips Middenbeemster
Radiator Of Vloerverwarming Radson Geeft Tips Middenbeemster from www.installatiebedrijfdekker.nl
Kies jij voor vloerverwarming als hoofdverwarming, dan zijn je radiatoren overbodig waardoor je meer ruimte in je woning hebt. Men kan voor lagetemperatuurradiatoren kiezen, maar deze zijn dan weer groter en duurder dan klassieke. Dat komt omdat het water dat door vloerverwarmingsbuizen stroomt, een veel lagere temperatuur heeft dan het water in radiatoren.

Zo verbruikt vloerverwarming tot 20% minder energie dan radiatoren.

Vloerverwarming is vaak een stuk duurder in aanschaf en aanleg dan radiatoren. Veel mensen denken dat het erg duur is en dat het een hoop rompslomp is, maar wist je dat vloerverwarming soms nog goedkoper💰is dan het plaatsen van nieuwe radiatoren? Vloerverwarming kan een eenmalig relatief hogere investering zijn vergeleken met andere verwarmingselementen maar maakt het daarom niet minder aantrekkelijk logischerwijs is het verwarmen op een lagere temperatuur beter en energie efficiënter, anders dan radiatoren bijvoorbeeld. Een 'grotere' warmtepomp is geen goede oplossing:


Reacties

Populaire posts van deze blog

13+ Huis Tekenen App

46+ Cv Zonneboiler Prijs

21+ Domotica In Huis