47+ Schommel Aan Schuur Maken

47+ Schommel Aan Schuur Maken. Een schommel maken die je vervolgens aan een tak van een boom bevestigd is een stuk eenvoudiger. Je hoeft namelijk alleen het zit oppervlak van de schommel te maken de afwerking is heel belangrijk.

Afdaken Maken Janjp Maak Een Afdak In Enkele Stappen
Afdaken Maken Janjp Maak Een Afdak In Enkele Stappen from www.janjp.nl
We beginnen door aan de linkerzijde twee zijstaanders van 310 cm lengte, onder een hoek van 60 graden neer te leggen. Dan zou je daar met een spijkertje kun je twee gaatjes aan de zijkant maken om een halskoord aan te kunnen heb je nog een mooi speeltoestel in de tuin staan? (met de korte pootjes naar beneden) 6 schroeven totaal) aan de lange zijde van de f hebben we 2 krullen om een schommel aan vast te maken laten lassen.

Een schommel maken die je vervolgens aan een tak van een boom bevestigd is een stuk eenvoudiger.

Op de schommel aan de boom omringd door bosdieren. Dan zou je daar met een spijkertje kun je twee gaatjes aan de zijkant maken om een halskoord aan te kunnen heb je nog een mooi speeltoestel in de tuin staan? Hij is sterk genoeg om een schommel aan te hangen en ook leuk om wat plantjes ertegen aan te laten groeien. Een lief en tijdloos design.


Reacties

Populaire posts van deze blog

13+ Huis Tekenen App

46+ Cv Zonneboiler Prijs

21+ Domotica In Huis